Wat vinden ouders en leerlingen?

April 2017

S.O. uit Doetinchem zegt over WIJzersterk:
Onze zoon van 12 zit in groep 8 en heeft lessen gevolgd bij Margriet. Hij had moeite met begrijpend lezen en had een slechte woordenschat. Technisch lezen vond hij ook lastig. Hij had met entree toetsen slecht gescoord hierdoor. 

Hij kan nu vlotter en beter lezen. Daarnaast begrijpt hij wat hij leest en heeft goede scores op school behaald. Hij heeft meer vertrouwen gekregen en kan alles nu beter een plaats geven. Leest thuis ook veel meer. Lezen is leuk geworden en geen drempels meer om te lezen.

Hij heeft aangegeven dat hij de lessen prettig vindt en door Margriet meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Hij weet dat hij met vragen bij haar terecht kan.

Qua lessen is alles uitmuntend. Goede begeleiding en betrokken begeleider. Denkt met je mee en kan op niveau van de leerling denken en helpen / ondersteunen.

Maart 2017

M.W. uit Doetinchem zegt over WIJzersterk:
Onze dochter L. van 8 jaar zit in groep 4. Ze heeft dyslexie. We hebben haar aangemeld voor Remedial Teaching vanwege achterblijvende voortgang en weinig progressie op leesgebied, inadequate ondersteuning en slechte begeleiding op school.

Door de lessen Remedial Teaching heeft onze dochter meer plezier in lezen en het gaat veel sneller en accurater. WIJzersterk heeft geholpen de opgelopen achterstand flink in te halen.

L. vond de lessen heel leuk, ook al was het aan het einde van een lange dag of initieel zelfs aan het einde van de week. Ze ging er met veel plezier naar toe en kwam altijd enthousiast en tevreden terug.

We vonden de begeleiding door WIJzersterk top. Concrete doelen, heldere terugkoppeling, gezamenlijk werken aan één gezamenlijk doel en progressie zien en bevesigd zien. Het was zeker een goede investering in de toekomst van ons kind. Nogmaals bedankt!

 
Juni 2016

S.N. uit Doetinchem zegt over WIJzersterk:
Ik zou de lessen van Margriet zeker aanbevelen! Ze had goed door waar de behoefte van M. lag.
M. heeft meer vertrouwen in haar eigen kunnen gekregen en staat hierdoor sterker in haar schoenen. Ook lijkt het alsof het plezier in rekenen (gedeeltelijk) is terug gekomen. Het negatieve gevoel dat ze bij rekenen had is echt veel minder geworden. M. geeft zelf aan dat de extra hulp erg fijn was en de uitleg heel handig!

April 2016
 

M.T. uit Doetinchem zegt over WIJzersterk:
J. is goed begeleid en had veel plezier in de bijlessen. Alle doelen zijn behaald en er is ook veel overleg met school geweest. Verder heeft J. meer plezier in het rekenen op school en meer zelfvertrouwen gekregen.